Babice n/Sv - FKO 3:0(1:0)

 sestava: Zich - Šmída (46.Hrdina), Hrdlička, Staněk, Slaný - Kučera(60.Polášek), Fiala, Vaněk, Bartoněk - Remuta(80.Kališ), Kašparovský

 

výsledek úplně neodpovídá stavu na hřišti ale bohužel my jsme svoje šance za stavu 1:0 neproměnily a domácí nakonec dovedli zápas v poklidném temtu k vítězství.

První branku jsme obdrželi po půl hodině po ztrátě Vaňka ve středu hřiště a následné nedůslednosti při obsazování, kdy Bartněk nestačil obsadit nabíhajícího hráče na křídle a ten na přední tyči prostřelil Zicha  v bráně. Ořechov měl v první půli dobré šance po rohových kopech ale střely se do branky nevešly.

První poločas vyzněl pro lépe kombinující domácí kteří Ořechov přehrávali zejména ve středu hřiště.

V druhé půli se karta otočila. Ořechov se začal lépe pohybovat a přišly šance. Největší z nich měl Radek Kašparovský v cca 55 . min kdy postupoval sám na brankáře ale ten svůj tým podržel stejně jako v následujících momentech. Další šance zlikvidoval Remutovi jehož dvě  hlavičky vytáhl na roh, stejně jako střelu Kašparovského která z vápna mířila do protipohybu. dá se říct že vyrovnání vyselo ve vzduchu až do 75 min. kdy se domácí vymanily z tlaku a po špatně zorganizovaném vyběhnutí hostující obrany, zůstal před brankářem domácí útočník a ten uklidnil svoje mužstvo když nedal gólmanovi šanci. Pět min. před koncem si ještě srazil nešikovně centr do vlastní brány Hrdina.

Domácí projevili svoji útočnou kvalitu, několikrát musel na poslední chvíli hasit Hrdlička odkopem do autu, ale nemohu se zbavit myšlenky že i tom zápase jsme mohly brát body, šance na to byly.

 

vko