Blažovice - FKO 3:3

 

Branky: Šimoník 2,Slaný

Sestava:

Kopečný-Hanuš, Hrdlička,Hlobil,Polášek-Chyba, Tomiška(Slaný), Pařil(Šimoník),Bartoněk-Ryšavý(Kula), Duša

Na hřišti o záchranu bojujícího soupeře jsme nastoupily (díky zranění a pracovním povinnostem) opět v pozměněné sestavě

Opět jsme se nevyvarovali ospalého začátku za což nás domácí po samostatném uniku z levého křídla potrestali již v 5. min. Během první půle se hra odvíjela mezi brankami, kde zejména hosté kupily jednu zkaženou přihrávku za druhou. Jedné takové v cca 30 min. domácí využily dlouhou přihrávku do dalšího samostaného úniku a bylo 2 : 0.

První poločas byl z naší strany velice nepovedenou záležitostí a  se začátkem druhé půle nic nenasvědčovalo budoucímu obratu. Zvláště když hned v 50 min, jsme byly pro zranění nuceni 2x střídat. Domácí nás v té době nepouštěli do žádných nebezpečných akcí, což jsem jim svojí nepřesností velice ulehčily, zvláště když cca 65. min využily další svůj brejk ke vstřelení třetí branky. Paradoxně toto možná zbavilo nervozity ořechovské hráče a ti začali ohrožovat domácího bránkáře. Prapor zvedli zejména střídající hráči. Domácí se uspokojily a začali se dít věci.

V cca 75 po přetaženém centru z levé strany zdánlivě ztracený míč hlavičkoval do branky Slaný ( první zápas za muže). 3:1

85 min. střelu Slaného tečuje na hranici malého vápna Šimoník. 3:2

94 min po serii několika rohů po skrumáži prostřeluje Šimoník domácího brankáře. 3:3

Po rozehrání rozhodčí zápas ukončuje.

I přes nepříliš povedenou hru během zápasu patří uznání celému týmu za to že zápas dohrál až do konce a šťastně si tak odvezl bod zvenku.