FK Ořechov - Ochoz 3:4 (1:0)

Branky: Duša 3 (20, 48, 52)

 

sestava: Hradil - Slaný, Solomon, Hrdlička, Pavlík - Mach(75. Útrata), Ryšavý, Kozel, Fiala (65. Bartoněk) - Duša, Trenz (70.Chalupa)

 

Do sestavy se popauze vrátily Kozel s Trenzem a došlo i k přeskupení v jednotlivývh řadách a až do 60. min tyto opatření nesli své ovoce. Ale postupně.

 

Během první půle se hrál oboustranně útočný fotbal. Domácí se dostali do nekolika nadějných střeleckých pozic (Trenz, Mach) úspěch ale slavila jenom akce z 20. min kdy  domácí vykombinovali autové vhazování a náledný centr uklidil z voleje do branky, v tomto zápase výborný, Duša.

 

Začátek druhého pločasu zastihl hosty v nedbalkách. Fiala se dokázal na pravé straně uvolnit a předložil gólovou přihrávku kterou opět proměnil Aleš Duša. Třetí domácí bránka následovala hned vzápětí. Ryšavý vyhrál na půlící čáře souboj o míč a přesným pasem vyzval Ušáka k hatricku a ten nezaváhal. 3:0 a zdálo se být hotovo. Domácí ale zcela nepochopitelně přestali hrát a následoval kolaps ne nepodobný tomu z  Měnína. Ořechovští hráči si během 10. min nechali vstřeli 4 branky a soupeři tak odevzdali vlastně vyhraný zápas. Branky padli po stašidelných chybách v obrané fázi celého mužstva,Tu první pro ilustraci. Na půlce se nedohraje souboj, Slaný spatně odhadne a podskočí centr a následnou příhrávku před branku do vlastní sítě nasměřuje Hrdlička.Druhou polovinu utkání odehrál Ořechov vzhledem k vývoji utkání zcela naivně a nepochopitelně.