FK Ořechov - Říčany 1:2 (0:1)

 

 

08.11.2008

Branka: 90. Ryšavý z penalty

sestava: Hradil- Polášek(45. Fiala),Machát,Hlobil (45. Slaný)- Kozel, Hrdlička (55.Chyba), Ryšavý,Bartoněk-Duša, Trenz

 

Poslední utkání podzimu, které bylo zároveň předehrávkou prvního jarního kola bylo sehráno za nepříznivého deštivého počasí na těžkém a promáčeném terénu. S nástrahami počasí se bohužel lépe vypořádaly hosté kteří si zaslouženě odvezly všechny body, když zejména v prvním poločase byly jasně lepším týmem. Domácí se utápěly v individualistickém řešení většiny situací. Naději ořechovských na bodový zisk držel až do konce především brankář Hradil který předvedl několik excelentních zákroků.

Branky padali následovně. V cca 35. min si nepovedený odkop Macháta od vlastní branky zpracoval hostující hráč, přihrál zcela volnému útočníkovi na velké vápno, který nedal brankáři nejmenší šanci.

Druhou branku přidaly říčanští v 88. min hlavou po rohovém kopu.

Konečnou podobu výsledku dal v již nastaveném čase z penalty, která byla odpískána za hraní rukou ve velkém vápně Ryšavý.

Do jarních bojů jsme tedy příliš šťasně nevykročily, nicméně za celkový výsledek podzimní části soutěže je třeba hráče pochválit a popřát jim klid a pohodu do nastávající zimy, ve které bude potřeba kvalitně se připravit na jarní odvety.