FK Ořechov - Zbraslav 4:4 (1:1)

Branky: Ryšavý 3, Hrdlička

sestava:

Hradil - Hrdlička, Slaný, Mach, Pavlík - Fiala(45. Trenz), Ryšavý, Solomon, Bartoněk - Duša(85. Chalupa), Kozel

Utkání plné zvratů (0:1, 1:1, 1:2, 2:2, 3:2, 3:3, 3:4, 4:4) nakonec skončilo dělbou bodů což vyhovuje především Zbraslavi, která se přiblížila záchraně v soutěži zatímco Ořechovu uniká postup mezi prsty. Zápas ze strany domácích,kteří byly nuceni ve druhém poločase hrát o deseti po neomluvitelném vyloučení J.Kozla, ovlivnila velice slabá hra v obranné fázi v čele s domácím brankářem. Zatímco ve hře směrem dopředu se dá mluvit o slušném standartu (3 vstřelené branky v oslabení tomu napovídají) v bránění tým opět zcela propadl.

Všechny naše obdržené branky padaly z bezprostřední blízkosti po nedůrazném a nedůsledném bránění.První i druhá branka padla v cca 5 min obou poločasů po rohovém kopu. Třetí v cca 80. min hlavičkou po úniku a centru pravé strany a poslední v 90 min. po nákopu z vlastní půle kdy hráč hlavičkoval z 8 m k tyči.

První vyrovnání zařídil z penalty Ryšavýv cca 30. min, Na 2:2 srovnával hlavičkou Hrdlička  v cca 60. V 70 už jsme vedli po trestném kopu Ryšavého který nachytal brankáře. Definitivní podobu dal výsledku v nastaveném čase dorážkou opět Ryšavý.

Ustrašená, naivní a alibistická hra směrem do obrany kterou se v jarní části prezentujeme má za následek že cíl který jsme si před sezonou dali se nám bohužel vzdaluje v nedohlednu