Moutnice - FKO 6:2

Na utkání do Moutnic se dostavilo naše mužstvo opět nekompletní, a nepřipravené.
Ještě 25 minut před zahájením nebyli hráči v kabině. Na poslední chvíli se omluvili Kykrych, Mach, a Kocian.
Proč, když ještě v sobotu potvrdili účast? To musí vědět jen oni.
A protože karetní trest si odpikával golman Kopečný a nadějný dorostenec Růžička si zlomil prsty na ruce,
naskočil do branky Ryšavý.
Hra byla celkem vyrovnaná, domácí lépe kombinovali, ale do šance se nedostali.
Až utekl po křídle domácí hráč zjevně v ofsidu, snažil se odcentrovat  a dezorientovaný Slaný si srazil míč do vlastní branky. Naši hráči hráli obětavě a nedovolili domácím ohrozit Ryšavého branku, až na jednu střelu z boku kterou brankář vyrazil nohama. Ještě stojí za zmínku, že úzkostlivý rozhodčí vytáhnul penaltový zákrok na Remuty ven na trestný kop.
Druhá půle začla 2. golem v síti bezmocného Ryšavého, když obránci zaspali, domácí hráč pronikl do vápna a tvrdou střelou na přední tyč rozvlnil síť. Hra byla opět celkem vyrovnaná, naši hrozili zejména ze standartek Kunického, pak ve skrumáži dobře hrájící Kunický trefi tyč a následný odražený míč proletěl těsně vedle domácí branky. Bohužel přišel na hranici velkého vápna bezvýznamný centr a domácí útočník nikým neatakován hlavičkuje na přední tyč a stav utkání je 3-0. Na této brance se podílel i "brankář" Ryšavý, který byl moc vylezlý z brány.
Po této brance se vyměnili Ryšavý do pole a chytat šel Fiala. Ryšavý hned oživil hru, a snížil po chybě domácího obránce na 3-1. Bohužel opět rychlý protiútok domácích skončil v síti červenajícího se Fialy, který neudržel skákavý míč 4-1. Utkání bylo pravděpodobně rozhodnuto, ale přesto nebyla odpískána jasná penalta za sražení Hrdličky. V defenzivní hře ořechovských to začlo hodně skřípat a domácí toho využili ještě 2 trefami. Na konečných 6-2 snížil z penalty Kunický.
PS   Na hře dopředu se dá stavět, ale defenziva je velice špatná a něco se stím musí udělat!!!

 

BR