Ochoz : FK Ořechov 1:1 (1:0)

 

 

12.10.2008

branka: 89. Bartoněk

sestava: Hradil - Slaný,Hlobil,Machát (45. Trenz, 55. Tomiška), Pavlík- Polášek,Ryšavý,Hrdlička,Fiala- Bartoněk,Duša

V den utkání se soupeřem, který je nováčkem v OP došlo bohužel ke dvěma změnám v kádru který se připravoval k utkání. Chyba vypadl z důvodu nemoci a Kozlovi zabránily nastoupit pracovní povinnosti.

Nová sestava se na hřišti dlouho hledala a především v prvním poločase tahala za kratší konec. Domácí  Ochoz  byl v první půli lepší ve všech činnostech. Rychlejší důraznější, pohyblivější a hlavně nebezpečnejší před brankou soupeře. Za to že do kabin se odcházelo pouze s jednobrankovým mankem, vděčil Ořechov  jednak nepřesnosti domácích útočníků a jednak pozornosti vlastního brankáře, který několikrát včasným vyběhnutím zmařil šanci soupeře. Branku soupeř vstřelil cca. v 20. min když se dokázal prosadit domácí hráč pěknou ranou z otočky z rohu velkého vápna, která zapadla přesně za vzdálenější tyč.

Z důvodu zranění I.Macháta, jsme byli o poločase nuceni střídat, když se na hřiště dostal Trenz. Tento hráč se také ocitl v největší dosavadní šanci. Bartoněk vystihl přihrávku a poslal přesný centr na malé vápno, v jasné pozici bohužel ořechovský útočník hlavou přestřelil. Tato akce byla také poslední co na hřišti stihl. Krátce na to si obnovil svalové zranění a musel střídat. Hra se v průběhu druhého poločasu vyrovnala a domácí se již tak snadno nedostávali k ohrožení branky. I když ještě jednu velkou šanci měli. Na malém vápně se domácí utočník dokázal zbavit dvou obránců, jeho střelo pod břevno však bravurně vyrazil Hradil.

Ořechovským se i přes zvýšenou snahu hra stále nedařila a k ohrožení brankáře domácích se dostávali zejména po standartních situacích. V závěrečném náporu, kdy došlo k přesunu hráčů na jednotlivých postech a začalo se hrát na 3 útočníky se zrodil i vyrovnávající gól. Před branku centruje z pravé strany Pavlík, domácí se dožadují odpískání postavení mimo hru, když o hru nejevící zájem Ryšavý stojí cca 10 m za obranou domácích. Domácí na krátkou chvíly přestávají hrát, čehož využívá naběhnuvší Bartoněk a hlavou přehazuje domácího golmana. Je vyrovnáno a hostujíci lavička se modlí za rychlý konec zápasu. Ten přichází po dalších 3 minutách ve kterých se nic podstatného už nestalo.

V zápase ve kterém byli většinu času tím lepším domácí získáváme bod a prodlužujeme tím serii neporazitelnosti na soupeřových hřištích