Popůvky : FKO 0:1 (0:0)

 

 

23.08.2008

Branka: 73Hrdlička

sestava: Kopečný - Slaný (Ryšavý M.), Hlobil, machát, Polášek - Chyba,Hrdlička, Ryšavý B., Fiala- Duša,Kozel(Pavlík)

Díky výsledkům obou soupěřů v úvodních dvou kolech,kdy  oba týmy získali plný počet bodů,se toto utkání dá označit za "šlágr kola".

Domácí na tým Ořechova nastoupily s důraznou hrou založenou na dlouhých nákopech. S tímto si Ořechovští víceméně bez problémů poradily a po úvodním cca desetiminutovém tlaku domácích jsme se i my dostávali do slibných příložitostí. Několikrát se nám podařilo rychlou kombinací přečíslit soupeře ( zejména na pravé straně). K přesnému zakončení jsme se bohužel nedostali z důvodu nepřesnosti ve finální fázi. V této činnosti v první půli vynikal zejména Zbyněk "Matěj" Fiala.Domácí si za celý zápas vypracovali jedinou vážnější příležitist kdy po trestném kopu z levé strany hlavičkoval z přední tyče útočník do břevna.

Největší šanci ke skórování jsme měli při zahrávaní trestného kopu z hranice velkého vápna nařízeném po faulu na A.Dušu. Přízemní střelu B.Ryšavého dobrým zákrokem vytěsnil mimo tyče domácí brankář. Domácí branku ještě ohrozil hlavou J.Kozel když mířil z cca 10 m pod břevno ale brankář zachránil.

Ve druhé půli,která byla co se týče šancí méně zajímavou, pokračovali domácí v nakopávání míčů které bezpečně sbírala ořechovská obrana. Bohužel ani my jsme si nevytvářeli výraznější šance.

Cestu ke třem bodům nám mohlo usnadnit vyloučení domácího obránce po druhé žluté kartě za faul na A. Dušu v cca 58. mm. O tuto výhodu jsme přišli již po 5. min. kdy si A.Duša neodpustil střelu po odpískání a vzhledem k tomu že měl již z první půlky jednu žlutou, putoval předčasně pod sprchy.

V  cca v 73 min. to přišlo. L.Chyba se protáhl na pravé straně přes dva domácí obránce přesným centrem našel ve velkém vápně zcela nekrytého Hrdličku a ten nedal domácímu brankáři šanci.

I po vstřelení branky jsme pokračovali v aktivní hře a soupeře  až do konce drželi na distanc od naší branky.

Po vyrovnaném a spíše bojovném utkání jsme se radovali z dalšího tříbodového zisku.

vko