Rosice B - Ořechov 3:0 (0:0)

sestava:

Hradil - Slaný, Machát, Hrdlička(75. Útrata), Pavlík - Fiala, Mach(60. Trenz), Ryšavý, Bartoněk-Kozel, Duša

 

Po vydařené zimní přípravě jsme s očekáváním nastoupily k prvnímu zápasu na hřiště soupeře který měl být dle zpráv výrazně posílen z kádru "A" mužstva. V našem mužstvu nastoupil ke svému prvnímu mistrovskému utkání za Ořechov Roman Mach, který přišel z družstva Moravia Královo Pole. Bohužel se však dobré výsledky ze zimy nepodařily potvrdit a tak došlo k ukončení hned dvou pozitvních serií. První porážce na hřišti soupeře a poprvé jsme v této sezoně nevstřelily během zápasu branku.

 

Přes počáteční nervozitu a řadu nepřesností to byl však Ořechov kdo si vypracoval gólové příležitosti které vycházeli z akcí na jeden dotek. Nejprve jsme v 7. min překvapivě hleděli proč se po jasném faulu uvnitř pokutového území na pronikajího Ryšavého neozvala píšťalka rozhodčího, abychom poté nevěřícně zírali co je také možné neproměnit. To v 15. a 30 min. Duša zcela osamocen po nezištných přihrávkách Kozla nedokázal z malého vápna dopravit míč do sítě. Nejprve přestřelil zcela odkrytou branku a v druhém případě zvolil efektní zakončení patičkou které mu nevyšlo a ani dobíhající Bartoněk nedokázal svoji střelu vtěsnat mezi tyče. Po neproměnění jasných šancí Ořechov ještě více znervozněl a přibylo nepřesností a ubylo bojovnosti a pohybu. Domácí během první půle zlobily zejména nebezpečnými centry které se obraně Ořechova podařilo několikrát odvrátit na poslední chvíly.

 

Jak krutě se vymstilo neproměnění šancí hosté pochopily hned na úvod druhého poločasu. Po vlastní standartní situaci, kterou domácí odvrátily, přišel nedůrazný souboj o míč na půlící čáře ze strany Pavlíka, následně Hrdlička špatně odhadl dráhu míče, kterého se zmocnil domácí útočník, následoval únik po křídle, přihrávka před branku a domácí i trochu se štestím otevírají skore.

Druhá domácí branka se té první velice podobala. Po zbytečné strátě uprostřed hřiště, kdy o míč přišel Hrdlička, domácí nacházejí centrem na hranici malého vápna útočníka který hlavou ke vzdálenější tyči zvýšil na 2:0. V této chvíly již byla kopačkách Ořechova výrazná křeč a bohužel se nedařily ani základní věci. I když jsme několikrát soupeře ohrozily střelbou která nadělala problémy domácímu brankáři zejména díky nerovnému terénu na kterém míč několikrát nepříjemně skočil o nějaké výrazné převaze či tlaku se rozhodně nedá mluvit. Vyvrcholením mizerie byla třetí branka na kterou namazal Fiala nepřesnou přihrávkou kterou domácí vystihly a po samostatném úniku uzavřeli v 88. min účet utkání.

 

Vstup do jarní sezony se tedy nepovedl, nicméně věřím že dobrou zimní přípravu a poctivý přístup k treninku zůročíme v dalších utkáních, protože pánové, takhle se o čelo tabulky nebojuje!

 

vko

Diskusní téma: Rosice B - Ořechov 3:0 (0:0)

trenáál

doufám, že dostanem dnes do těla aby sme se probrali a v neděli jezdili po prdeli!!

Re: trenáál

já asi po prdeli jezdit nebudu určitě

Re: Re: trenáál

jak to? narostla ti třetí půlka:)

jedna vlaštovka jaro nedělá

borci, zvednite hlavy, nic se neděje!!!!!

Prohra!!!

Hošani...beru to na sebe...první špíl v piči...tím víc mě to sere.....su KOKOT!

Re: Prohra!!!

tak sem se sem po masáži dobelhal taky, ushaku v klidu, já i kluci ti věříme ale byly to tutovečky :-(

Re: Re: Prohra!!!

jedeme dál

Re: Prohra!!!

To nebyla jen tvoja vina. Většina mužstva nebojovala tak jak by měla.

Přidat nový příspěvek