Zbraslav - FKO 5:1 (1:0)

branka: 75. Chyba

 

sestava: Růžička - Hrdlička, Kykrych, Slaný - Solomon - Koplík (46.Bartoněk), Vaněk, Ryšavý(60.Šmída), Hrdina - Duša (35. Chyba), Kocián

na střídačce zůstali Kopečný, Polášek, Pacek

 

Soupeři, který otevíral nové hřiště jsme stačili v poli pouze v prvním poločase i když i v něm nás jistými zákroky musel několikrát podržet v bráně mladý Růžička, který dokonce v 10. min zlikvidoval pokutový kop za hraní rukou. O šancích, nebo nebezpečných situacích Ořechova prakticky nemůže být řeč, protože žádné nebyly. Hra útočníků byla naprosto bezzubá a domácím prakticky nečinila žádný problém, což ostře kontrastovalo s hrou domácích a jejich bráněním. V chybách při bránění ( a rozhodně to nebyl první zápas) vynikal zejména Slaný, který svojí nedůsledností a nezdravě bohorovným přístupem zařídil první 2 branky domácích. Další dvě jdou na vrub nezkušenému Růžičkovi v bráně (nicméně několika dalšími dobrými zákroky zejména v první půli ukázal že se ním rozhodně dá počítat) a za poslední se může "vyznamenat" celá obrana kdy nedokázala ani v šesti lidech zastavit dvojici ůtočníků. Čestný úspěch Ořechova zaznamenal hlavou za stavu 4:0 Chyba když šikovně, prodloužil centr na zadní tyč.

Domácí o vítězství rozhodli hned po poločasové přestávce kdy v rozmezí 8 minut zvíšily svůj náskok až na 4:0. Ořechov převyšovali zejména kondičně a z toho vyplívajícím důrazem a agresivitou.

Pro ořechovské hráče by mělo být toto utkání ponaučením že profesorský přístup kterým se dosud prezentovali žádné extra výsledky nepřinese.

Bez důrazu a odvahy podstoupit osobní souboje ať při útočení nebo bránění to nepůjde.

vko