FKO - Mokrá/Horákov 3:1 (2:0)

 branky: 25.Hrdina, 40. + 55.(pen) Remuta, za hosty v 80. snižoval Vojtíšek

 

sestava: Kopečný - Šmída, Hrdlička, Staněk, Slaný - Polášek, Vaněk, Ryšavý, Fiala (65. Bartoněk) - Hrdina (80.Kališ), Remuta (75. Remuta)

 

K zápasu proti Mokré nastoupil Ořechov  s odhodláním neztratit další body na domácím hřišti. Hosté vyznačující se snahou hrát technický fotbal přijeli pouze s jedenácti hráči, což se za velkého tepla mohlo jevit jako handicap.

Po úvodní desetiminutovce která byla pro obě mužstva spíše "oťukávací" zahrozili nejprve hosté a to ranou z přímého kopu, která však branku minula.

Po té převzali režii zápasu pevně do rukou domácí a svého soupeře přehrávali zejména v záloze díky lepšímu pohybu. 

První branka padla po akci Vaňka který dokázal vyhrát dva běžecké souboje s obránci a ideálně přihrál před brankou zcela nekrytému Hrdinovy a ten nekompromisní ranou z 8 m nedal brankáři šanci. V této fázi měl Ořechov několik dobrých příležitostí na navýšení skóre ale ujala se až ta v cca 40 min. A opět v ní měl "prsty" agilní Vaněk. Po rozehrání rohu nakrátko tečoval jeho střelu za záda překvapeného brankáře Remuta. Mokrá během první půle branku netrefila a k alespoň nějakému ohrožení se dostávala jen díky zahrávání trestných kopů, které však byly prováděny z uctivé vzdálenosti od branky.

Druhá půle začala tak jak skončila první i když nutno podotknou že tempo lehce opadlo. Domácí kontrolovali vedení a hosté snad ani neměli odvahu se k něčemu přinutit. Zvlášť když po kombinaci Ryšavého a Fialy byl první jmenovaný faulovaný ve vápně a následnou penaltu uklidil do sítě opět Remuta. 

Po hodině hry bylo o dělbě bodů rozhodnuto a Ořechov si mohl s chutí zastřílet. Několikrát se v dobré šanci objevili Remuta, Ryšavý, Vaněk, Staněk ale hostující tým uchránil od většího přídělu brankář. Drobnou komplikaci si hosté schovali na 80. min. Po zbytečném faulu v blízkosti pokutového území vymetl pavouka v domácí bráně parádní střelou hostující Vojtíšek. Domácí na okamžik znervózněli ale důležité body zůstali nakonec po zásluze v Ořechově.

 

vko

 

FKO - Mokrá/Horákov 3:1 (2:0)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek