FKO - Prštice 1:1 (1:0)

 branka: 7. Hrdina

 

sestava: Zich - Šmída, Hrdlička, Staněk, Slaný - Hrdina (85. Polášek), Ryšavý, Vaněk, Fiala - Remuta (70. Kašparovský), Chalupa (75. Bartoněk)

do zápasu ještě připraveni: Kučera, Pacek, Kopečný, Urbánek

 

K odloženému utkání 18.kola se domácím sešel prakticky kompletní jarní kádr. Nastoupit nemohl jen potrestaný Koplík a mimo zůstal tentokrát Kališ

Hosté vstoupili do zápasu aktivněji k čemuž jim napomohl i hlasitý projev jejich trenéra. Po úvodní pětiminutovce si hlavní slovo vzal na levé straně Jakub Hrdina. Po uvolnění do středu hřiště natáhl ke střele která nechytatelně zapadla pod víko za záda zkoprnělého brankáře. Domácí se lehce uklidnili a čekali na možné šance. Během celého zápasu se jich všakpříliš neurodilo ani před jednou brankou. Utkání bylo plné soubojů, když ani jedno mužstvo si nic nedarovalo zadarmo. Hosté to povětšinou zkoušeli pomocí dlouhých nákopů nebo málo nebezpečné ztřelby z dálky a domácí nebyli schopni do koncovky dovést slibně se rozvíjející akce.

Když se začalo schylovat k závěru (86.min) vzal do svých rukou nepochopitelně osud zápasu pomezní rozhodčí AR2, který k údivu všech (nutno podotknout i velké části fanoušků hostů) začal signalizovat hlavnímu. Většina předpokládala že domácí budou kopat po faulu na Hrdličku trestný kop, ale vše bylo jinak. Po dohodě arbitrů, nařídil hlavní rozhodčí po nesmyslné signalizaci pomezního pokutový kop za údajný předcházející souboj, kdy měl domácí hráč tahat za dres protihráče (v tu chvíli byl míč zcela někde jinde). Hostující kapitán z penalty nezaváhal a vyrovnal na konečných 1:1. Co si rozhodčí museli při odchodu vyslechnout si jistě za rámeček nedají.

 

Dělba bodů vypovídá o reálném stavu na hřišti, nicméně způsob jakým se ke vstřelení branky dostali hosté je pro domácí tým více než nešťastný.

 

vko

diskuze FKO - Prštice 1:1 (1:0)

...

Já jen doplním foto pro ty,kterým tito povedení fešáci přijedou pískat,aby věděli,s kým mají tu čest.
AR2 je ten pán vlevo,zařadil se k panu Cibulákovi a jeho památnému výkonu v Modřicích,pamětníci jistě se slzou v oku vzpomínají... - https://postimage.org/image/21dehmy84/

Re: ...

sorry,samozřejmě ten pán vpravo.ještě teď su nasranej :)

Re: Re: ...

lepší report než od blesku :D :D

Trapas roku

Kolikrat mě mrzí,že to někdo nenatáčí na kameru.Možná bych se tomu po sezoně zasmál,ale momentálně je to spíš k pláči.Věřím tomu,že to nemájí v mnoha ohledech lehký rozhodčí,ale aby takhle ovlivnil zápas a dělení bodu pomezní,to se vidí malokdy a doufám že i naposled.Ovšem řízečky byly výborné a at nejsem zastancem nejakym oplatam atd. smerem k rozhodčím tak momentalně to bylo na místě a k rozhodnutí se přikláním.Vymyslet absurdně nepochopitelnou penaltu a ještě za to dostat jídlo-,,to víš že jo".Doufám,že AR2 na scéně dlouho neuvidím.tot vše a jdu OSLAVOVAT narozky-si to prece nebudu kazit nejakym mongolem!

Re: Trapas roku

Maro tady nešlo o žádnou odplatu. Všechno bylo nachystané a připravené ať to dopadlo jakkoliv, jen rozhodčí prostě nenašli odvahu přijít si sednout do salonku. Patrně se báli že by se proletěli oknem. O kus flákoty nikomu nejde. Průser je to že se stane do očí bijící chyba které je přítomen delegát, ten ji posvětí a žádné závěry se z toho nevyvodí. Mně se nějaká ztížnost na řízení zapásu ani psát nechce protože to nemá žádnou cenu. To je zjištění které mě sere nejvíc. Vyvolává to ve mně pocit že v reálu prakticky není žádná možnost zastání. Svazové orgány si žijí vlastním životem ve světě pouček kdy se ztrhávají body rozhodčím za různé "pičoviny" a když se stane bota, tak se to nejlépe alibisticky zamete, než udělat nepopulární rozhodnutí směrem ke "svým". Viz dehydratace rozhodčího v předchozím zápise KR. Na hráče a funkcionáře se metr většinou najde lehce, ale jinak skutek utek. Peníze rozhodčím nezávidím, ale je třeba si uvědomit že na naší urovni jsou jedinou složkou která je za činnost nějak oceněna a proto si ten metr z mého pohledu zaslouží přísnější

...

škoda jen že někteří rozhodčí kteří najdou odvahu na hřišti vymyslet nesmyslnosti nenajdou odvahu nést zodpovědnost za to co vymysleli. Na zápase byl sice přítomen delegát ale je to vůbec k něčemu? Výstup z jeho hodnocení se člověk stejně nedozví a kontrola tak prakticky není žádná. Každý může udělat chybu a nejde tady o život, ale za každou chybu by měl přijít odpovídající trest. A protože většinou nepřijde tak se pak se diví že to někde schytají. A tentokrát řeknu, že na přes hubu to bylo.

vše špatné je k něčemu dobré

za sebe řeknu jen to, že nám velice chutnaly 4 porce večeří nachystané pro rozhodčí a delegáta, děkujeme Vám (výboru FKO a rozhodčím) :-)

Přidat nový příspěvek