FKO - Rosice B 2:2

branky: Chyba, Hlobil (penalta)

Sestava: Kopečný- Machát (Stupár), Hrdlička, Hlobil, Pavlík- Slaný J., Chyba, Pařil(Chalupa),Bartoněk-Ryšavý (čížek), Duša

 

Díky dalším zarněním a absencím sestava doznala opět několik změn což se zákonitě projevilo na hře.

Utkání se odvíjelo v poklidném tempu a jak bývá poslední zápasy zvykem první udeřil soupeř.

cca v 10. min po nedůrazném odkopu domácí obrany , se míče zmocnil zhruba 10 m od branky hostující hráč, Přízemní střelu stačil Kopečný ještě vyrazit, bohužel ke zcela volnému útočníkovi soupeře pro něhož nebylo problém dorazit míč do bány. 0:1.

Domácí poté přeskupily hráče na jednotlivých postech a měli územní převahu avšak bez výraznějších šancí. Byly to hosté kteří byly nebezpečnější. Po jedná z mnoha nepřesných přihrávek a zbytečných ztrát běžel sám na domácí branku hostující utočník, cíl však netrefil.

Díky zvýšené snaze se domácím přece jenom podařilo vyrovnat. Po rohovém kopu se míč vrátil k rozehrávajícímu Chybovi a ten pěknou střelou z úhlu pod břevno vyrovnal.

O přestávce byly  domácí nuceni z důvodu zranění střídat Macháta.

V zápase se pokračovalo bez výraznějšího vzrušení před oběma brankami. Domácí svoje šance nebyly  schopni díky nepřesné finální fázi dotáhnout do úspěšného konce.

cca v 70 min po jednom ze soubojů v šestnáctce Rosic rozhodčí odpískal pokutový kop který Hlobil suverénně proměnil. Díky dalším šancím když zejména ta kdy 5 min před koncem běželi 4 hráči na 2 soupeřovy obránce volala po lepším zakončení, mohli domácí utkání rozhodnout, bohužel se tak nestalo a tak soupeř v nastaveném čase vyrovnal.

Dle domácích vyrovnání předcházelo zcela jasné a pro pomezního rozhodčího lehce čitelné postavení mimo hru. Ten však zcela nepochopitelně (divily se i hosté) praporek nezvedl.

Tak jak minulé utkání skončil i tento zápas hned po rozehrání ze středového kruhu. Bohužel se však tentokrát radoval soupeř.