FKO - Senorady 3:0 (2:0)

branky: 3 + 10. Kučera, 48. Fiala

 

sestava: Kopečný - Šmída, Staněk, Hrdlička, Slaný - Polášek (43. Bartoněk), Fiala, Vaněk, Hrdina - Remuta(70. Kašparovský), Kučera (80.Chalupa)

 

do utkání nezasáhl Zich

 

 

Důležitý zápas o 6 bodů začal pěkně zostra. Patrně obě mužstva si v kabině řekli že na soupeře vletí a podle toho to tak vypadalo. Naštěstí lepší mušku měli domácí. 

Už ve třetí minutě načechral do vápna míč Hrdlička na nabíhajícího Kučeru, ten si jej zpracoval a z malého vápna prostřelil brankáře a bylo 1:0 pro domácí. Prakticky z protiútoku získali hosté roh a následná hlavička orazítkovala domácí břevno. Bylo zjevné že předností Senorad je spíše hra dopředu. Zaváhání obrany dokázal Ořechov opět využít v 10. minutě. Remuta načasoval ideálně přihrávku do uličky z křídla nabíhajícímu Kučerovi a ten zamířil přesně ke vzdálenější tyči a Ořechov vedl o 2 branky. 

Hosté neskládali zbraně a opět výrazně zahrozili. V 15.min střela z vápna po které se Kopečný pouze ohlížel opět lízala břevno domácí svatyně.

I když Ořechov vedl musel se mít stále na pozoru. Do kabin se sice odcházelo s dvoubrankovým vedením pro domácí, ale také s vědomím že hosté rozhodně jen tak zbraně nesloží.

Naštěstí se nám podařilo opět dobře naskočit do začátku druhého poločasu. Hned ve 48. minutě po ne zcela povedeném rozehrání rohového kopu Bartoňkem hosté nedůrazně odvrátili míč k Fialovi a ten ho s pomocí teče obránce poslal potřetí do sítě. Tím se domácí definitivně uklidnili. Zvlášť když jim svoji nedisciplinovaností hosté poslali bonus v podobě vyloučení útočníka, který neunesl že mu rozhodčí neodpískal faul a tak oplácel ostrým faulem za který následovala 2 druhá žlutá a tím i odchod do šaten. Domácí si poté v poklidu došli pro důležité body.

 

vko