FK Ořechov - Vojkovice B 5:0 (2:0)

branky: 9. 25. 52.85. Ryšavý Bohdan, 65. Vaněk

 

sestava:

Zich - Šmída, Doubrava, Staněk, Polášek (60. Karásek) - Koplík, Vaněk, Ryšavý, Fiala - Kašparovský (78. Kopečný), Kališ (45. Hrdina)

 

Jednoznačné utkání které svůj směr nabralo už v 9. minutě po vstřelení prvního gólu domácích, když se z 20 metrů poprvé trefil Ryšavý.

Druhá branka padla z trestného kopu který opět zahrával domácí matador a tvrdou střelu z 22 metrů otřel o břevno. Dalšímu navýšení skore zabránilo částečné uspokojení domácích a někdy i zbrklost a lehkovážnost v koncovce. Hosté za celý zápas vyslali na branku jednu střelu z 30 metrů, ke štestí domácích však náhodný pozdrav zazvonil pouze na břevno.

Druhý poločas odstartoval opět brankou na začátku, kdy po vyšachování obrany ve skluzu zakončoval osamocený Ryšavý z prostoru penalty přesně k tyči.

U čtvrtého gólu se divákům předvedl mladý Vaněk, když před vápnem udělal tři obránce a vyběhnuvšího brankáře přeloboval. Zápas který se odehrával někdy až v příliš bohorovném tempu uzavřel střelec dne. Po přihrávce Kopečného dokázal Ryšavý míč protlačit přes hostujícího obránce a ten zapadl přes brankáře do branky. Hosté nebyli domácím rovnoceným soupeřem v žádné z činností a tak si po právu odvezli rukavici i když domácí si můžou drbat hlavu že jim nepořídili zimní doplněk na obě ruce.

vko