FKO - Šlapanice B 1:3 (0:2)

branka: 70. Slaný

 

sestava: Kopečný, Polášek (20 Butler), Mach, Slaný, Hrdina - Chyba, Fiala, Hrdlička, Pacek - Kozel, Hendrych

 

K zápasu jsme opět nastoupily ve zcela pozměněné sestavě když se z různých důvodů omluvily Solomon, Duša, Pavlík, Stehlík, Trenz (je velice pravděpodobné že všichni by hráli v základu) a se zraněním na hřiště šli Hrdlička, Slaný, Kopečný a Polášek který nakonec odehrál pouze 20 min.

 

S ohledem na sestavu kterou jsme byly schopni dát dohromady byl předpoklad úspěchu v tom udržet co nejdéle čisté konto. Toto se nám bohužel nepodařilo když skórovat jsme hostům umožnily hodně lacino. Dlouhý nákop v cca 20 min. propadl přes střed obrany, Kopečný chybně vyběhl a skákající míč hostující hráč pohodlně hlavičkou uklidil do branky. I když se nehrál bůhvíjaký fotbal měl i Ořechov několik dobrých příležitostí na skórování, bohužel však domácí hráči nedokázali dopravit míč do branky ani z malého vápna. Na dva 2:0 hosté zvýšily opět celkem snadno. Na výlet se vydal jeden ze stoperů. Když se dostal cca 28 m k bráně a něvěl co míčem tak ho napálil a ten ve vzduchu zaplaval a zapadl přesně k tyči.

Ve druhém poločase to bylo z domácí strany spíše o křeči a nemohoucnosti když hosté v poklidu bránily a čekali na šance. Domácí se k brance dostávali hlavně pomocí dlouhých nákopů. Po jednom z centrů se podařilo Ořechovu snížit. Ve zkrumáži se nejrychleji zorientoval Slaný a vykřesal v 70. min naději alespoň na bod. Bohužel ta skončila v 82. min po chybě Packa, který se nechal uvnitř svého pokutového území připravit o míč a dvojice hostujících útočníků situaci vyřešila s přehledem

 

vko

 

diskuze k FKO - Šlapanice B 1:3 (0:2)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek