Popůvky - FKO 2:2 (0:2)

 branky : 30. Duša, 40. Solomon

sestava: 

Kopečný - Stehlík,Mach, Polášek, Pavlík - Chyba (80. Pacek), Fiala, Solomon, Hrdina (60. Remuta)- Duša, Kozel

do utkání nezasáhl Kučera

 

V utkání ve kterém jsme byly lepším týmem jsme nakonec v posledních okamžicích přišli o 2 body.

První šance přišla hned v první minutě kdy po rohovém kopu mohl otevřít skóre Solomon. Územní převahu dokázal Ořechov využít ve 30. min, kdy Kozel našel přesným centrem z trestného kopu volného A.Dušu a ten hlavou bezpečně zavěsil. Po té se Ořechov uklidnil a po deseti minutách přidal po akci z levé strany druhý gól. Po přesném pasu se dokázal na levé straně uvolnit Chyba , ve vápně našel Kozla kterého ještě domácí brankář vychytal ale na dorážku si počkal Solomon a bylo 2:0. 

Do druhé půle nastoupili matní domácí s odhodláním udělat něco s výsledkem ale příliš se jim nedařilo. Pomohla jim až chyba obránce Stehlíka v cca 55. min, který netrefil míč při odkopu, do šance se dostal domácí matador Bělohlávek, který sám před brankářem nezaváhal. Vstřelení branky domácí vyprovokovalo k větší aktivitě ale bez vážnějších šancí. Mělo za následek pouze velké mezery v domácí obraně které Ořechov využíval k vytváření si jasných šancí kdy během druhé půle několikrát postupoval 3:1, 1:0, 4:1, atd.(postupně se v šancích vystřídali prakticky všichni ofenzivní hráči) nicméně s koncovkou naložil žalostně a byl za to tvrdě potrestán. V poslední akci zápasu když domácí zahrávali trestný kop směrem do vápna se tečovaný míč po souboji odrazil do břevna a od něho do brankáře těsně před dobíhajícího domácího útočníka, který vyrovnal na konečných 2:2. 

Škoda ukvapenosti a nepřesnosti v koncovce, protože Ořechov měl jasně vyhrát, bohužel se tak nestalo díky vlastní neschopnosti. Štestí se tentokrát na rozdíl od předchozího zápasu přiklonilo k soupeři z Popůvek.

 

vko