Senorady - FKO 3:1 (3:0)

branka: 65. Mikša Dan

sestava: Kopečný - Stehlík, Hendrych, Duša, Lukáč - Pražák, Fiala, Pacek, Bartoněk (88. Remuta P.) - Kafrda, Mikša

 

K poslednímu utkání ročníku 2009 - 2010 ve kterém se s Ořechovem loučil trenér Václavíček jsme na půdu Senorad přijeli se sestavou která byla na hony vzdálená proti té se kterou jsme zahajovali sezonu (v základních sestavách se shodují pouze 2 hráči a brankář).

Tyto vynucené změny se projevily i na hřišti. Než se jednotliví hráči usadili na svých nových postech Ořechov během prvních 30 min prohrával 3:0.

V prvním případě střelou z 10 m do protipohybu Kopečného využil domácí záložník zpětnou přihrávku. Ve druhém se po odehrání rohového kopu vrátil míč ke zcela volnému útočníkovi na křídle, který postupoval sám a kolem nohy brankáře zvýšil. Třetí gól vsítily domácí po průniku ze středu hřiště a střele z hranice velkého vápna která zapadla dk tyči. Byť se výsledek zdá být jednoznačný Ořechov rozhodně nepůsobil odevzdaným dojmem a několikrát domácím silně zatopil. V šancích se střídali Kafrda (nastřelil břevno) a Mikša.

Do druhé půle nastoupily domácí značně uspokojeni za čož je Ořechov potrestal alespoň jedním gólem. i když zdaleka nemuselo zústat jen u jednoho. Po dlouhém výkopu Kopečného se na hranici velkého vápna nedohodli domácí obránce s golmanem a vzniklý chaos využil svým tipickým způsobem Dan "Lazaro" Mikša. V další dobré pozici byl Fiala který zachytil nepřesnou rozehru domácího bránkáře a snažil se trefil opuštěnou branku téměř  z poloviny hřiště. Gól mohl vsítit i Kafrda který se natahoval po stříleném centru který skončil na tyči. Šance domácích se během druhé půle smrskly především na střely ze střední vzdálenosti. Škoda vyloučení Packa ke kterému přišel hodně zbytečně po dvou situacích vyplynuvších ze hry.

I když tentokráte Ořechov nebodoval paří hráčům a zejména těm  kteří do utkání nastoupily "na poslední chvíly" nebo se zdravotními problémy poděkování za odvedený výkon.

vko