Zastávka - FKO 2:3 (2:0)

 branky: 48. + 65 Chyba, 75. Fiala

 

sestava: Kopečný - Stehlík, Slaný, Hendrych, Šmída - Fiala, Chyba, Solomon (30. Bartoněk), Hrdina - Duša, Trenz (46. Pacek)

do utkání nezasáhl Pražák

 

Do zápasu jsme pod vlivem posledních výsledků vstoupily hodně nervózně. Klid nepřinesla ani účast Solomona který do zápasu nastoupil i přes zdravotní handicap (podrvknutý kotník). Domácím kteří jsou již jistým sestupujícím se dařilo lépe kombinovat a svoji pohodu vyjádřily 2 brankami když obě padly po nešťastné teči hostujících obránců.

Ořechov nastoupil do druhé půle s pozměněným rozestavením a konečně začal ohrožovat branku. Po průniku A. Duši po pravé straně dokázal po zemi  z 8 metrů prostřelit domácího gólmana Chyba který se posunul ze zálohy na hrot. Ořechov to nabudilo k větší aktivitě a odměna přišla v podobě druhého gólu. Opět L. Chyba natáhl z cca 20 m a nepříjemnou přízemní střelou prostřelil domácího brankáře podruhé. Domácí ve druhém poločase měli šance zejména ze standartních situací když střelu z 25 m musel u tyče vytahovat mimo branku Kopečný. Rozhodující akce začala u vlastní branky Ořechova. Z odkopu našel na půlící čáře u střídaček Kopečný Batroňka, ten posunul na křídlo Dušovi který protáhl míč a nachystal ho ke střele Fialovi který trefil z vápna šibenici. Šanci na vstřelení branky měl ještě Duša který nastřelil tyč.