Zbraslav - Ořechov 0:0

sestava: Zich - Solomon, Hrdlička, Staněk, Koplík - Panáček, Cihlář Z., Cihlář J., Fiala - Čížek M. (90.Kopečný), Remuta

Zlepšený výkon, zejména co se týká bojovnosti a odhodlání přinesl bod ze soupeřova hřiště. 

Domácí začali očekávaným náporem a hned ve 4 minutě musel předvést jeden ze svých výborných zákroků Zich když reflexivně vyrazil hlavičku z bezprostřední blízkosti. Za malou chvíli se opět vyznamenal u tyče při likvidaci další nebezpečné hlavy. Ořechovským zpočátku dělala problém i když vcelku kvalitní, tak hodně vysoká tráva, která značně zpomalovala míč. Po úvodní čtvrthodině se hra srovnala, hosté měli několik rozjetých několik nadějných akcí, které ale končili zpravidla bez zakončení na hranici pokutového území.Zavánějící byla zejména situace z 15 min. kdy se ve velkém vápně uvolnil Remuta a po kontaktu zatrnulo všem hráčům a fandům domácích ale rozhodčí střet vyhodnotil jako povolený. Domácí měli snahu ale jejich ohrožení ve zbytku poločasu již nebylo zdaleka tak nebezpečné.

Ve druhé půli byl obraz hry podobný, hosté se k zakončení díky špatně řešené koncovce a i odcházejícím silám nedostali a domácí nebyli schopni překonat v tomto zápase výborného Zicha. Zbraslav se dostala i do závěrečného náporu s několika trestnými kopy a rohy, ke štěstí Ořechova z nich však nic domácí nevytěžili a tak si mohli hráči hostů s pocitem zisku bodu jít chladit rány kterých je stále více.

vko