FK Ořechov - Ivančice B 1:0 (0:0)

branka: 65. Ryšavý

 

sestava: Zich - Solomon, Hrdlička, Staněk, Koplík (40. Cihlář)- Kališ(82. Korčák), Ryšavý, Chyba, Fiala - Karásek (88.Dvořák), Kučera

 

V prvním poločase promarnili hosté několik jasných příležitostí ke vstřelení branky a to je nakonec stálo všechny boby. Domácím v první půli chyběla nejen kvalita ale i pohyb a potřebný zápal pro hru. I proto se hosté bez větších problémů dokázali dostat do několika dobrých ppříležitostí když zejména dvě z nich se dají označit za 1000%. Domácí v první půli hostujícího brankáře příliš neohrozili, když se mezi tyče vešla pouze střela Kučery z cca 20 metrů.

V poločasové přestávce zřejmě načerpal Ořechov tu správnou šťávu a bylo to domácí mužstvo kterému patřil po přestáce častěji míč a dokázal se častěji a zejména nebezpečněji objevovat před brankou soupeře. Za svoji aktivitu byl po zásluze odměněn když Ryšavý dokázal z trestného kopu z 20 metrů nachytat brankáře. Ivančice které se těžko vyrovnávali s nastalou situací, neboť po větší zápasu působili fotbalovějším dojmem s lepším pohybem sáhli k několika tvrdším zákrokům a vzhledem k tomu že domácí jim nezůstli nic dlužni musel hlavní rozhodčí situaci uklidnit několika kartami na obou stranách.

V záverečném tlaku hostů obětavě bojujícím domácím nejvíce zatrnulo když se utošník soupeře dokázal uvolnit na pravé straně pokutového území a kolem vybíhajícího domácí golmana poslal míč přes celou branku těsně vedle tyče. Záverečná střela hostů z trestného kopu se po teči ve zdi otřela o spojnici a po odvráceném rohu se k radosti domácích pískal konec.

Po zlepšeném výkonu ve druhé půli a také díky neschopnosti hostujících útočníků dokázal Ořechov důležité body připsat na svoje konto

 

vko