FKO "A" - Mokrá - Horákov 2:2 (1:0)

branky: 30.Kališ, 85.Remuta

sestava: Kopečný - Šmída, Koplík, Staněk, Slaný (70. Hrdina) - Fiala, Ryšavý, Vaněk, Bartoněk - Kučera (46. Remuta), Kališ (46. Kašparovský)

do utkání nezasáhli připravení: Zich, Polášek, Karásek

 

trestuhodně ztracené body.

Soupeř z Mokré přijel do Ořechova v okleštěné sestavě, proto bylo povinností domácích získat plný počet bodů. První poločas tomu také nasvědčoval když domácí měli po celý průběh výraznou územní převahu a po rychlých kombinacích si vytvářeli i dobré příležitosti. Bohužel se však do sítě trefili jenom jednou i když nutno přiznat že parádně. Vaněk se po autovém vhazování uvolnil na pravém křídle a poslal před branku centr, který Kališ nekompromisně z prostoru penalty z voleje napálil za záda brankáře. Další příležitosti které volali po brance a patrně by tak rozhodli utkání bohužel Ořechov nevyužil a toho potom mohl ve druhém poločase litovat.

Do druhé půle naskočili do útoku čerstvý Remuta s Kašparovským. Obrázek hry se příliš nezměnil Ořechov měl stále výrazně míč ve svém držení, ale i díky zhoršenému pohybu a aktivitě všech hráčů se již do výrazných šancí tolik nedostával. I když MOkrá se do útoku příliš nehrnula z neviné akce dokázala v 60.minutě vyrovnat. Hostující útočník dokázal na pravé staně v pokutovém území na Staňkovi vybojovat míč a i když  poměrně z úhlu dokázal jej zakroutit na zadní tyč a srovnat skore. Domácí se k ohrožení dostávali po několika trestných kopech, z jednoho z nich nastřelil Ryšavý tyč, ale byly to opět hosté kdo vstřelili branku. Po delší době se dostali do pokutového území, v souboji sebral Koplík včetně míče i soupeřovi nohy a rozhodčí pískl penaltu kterou hosté s přehledem proměnili. Běžela 75. min a domácí se v zápase, který během první půle vypadal na jasnou záležitost, museli začít strachovat o body. 

V závěrečném náporu který přišel však dokázali již jen vyrovnat na konečných 2:2, když Remuta předskočil brankáře který vybíhal na centrovaný míč a hlavou zavěsil. 

Utkání se odehrálo za slunného odpoledne za účasti cca 130 diváků kteří po dobré první půli nemohli pochopit tak výraznou změnu v projevu domácího mužstva. Nutno však podotknou že Mokrá stála celou dobu zakopána na velkém vápně a domácí zejména ve druhé půli si cestu k brance prošlapávali velmi ztuha.Škoda zbytečné ztráty bodů, protože v tomto utkání jsme měli během první půle rozhodnout o vítězství a ne na konci honit alespoň bod za remízu.

 

vko

Diskusní téma: FKO "A" - Mokrá - Horákov 2:2 (1:0)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek