FKO - Zbraslav 1:0 (0:0)

branka: 55. Kozel

 

sestava: Kopečný - Stehlík, Slaný, Machát, Hrdina - Fiala (65. Kocián), Ryšavý, Solomon, Bartoněk(85. Chalupa) - Duša, Kozel

 

Z důvodu absencí (Hrdlička v trestu, Kazda prac.povinnosti, Mach, Chyba nemoc) sestava především v obraně doznala opět výrazných změn.

Bohužel jsme tentokrát nenavázali na dobrý fotbalový projev z předešlých zápasů, což nám ale paradoxně nakonec stačilo na plný bodový zisk. Během první půle ve které ořechovským scházelo větší nasazení i kvalita jsme si vypracovali jedinou velkou šanci, když Duša postupoval sám na brankáře ale nastřelil pouze tyč. Hosté hrozily zejména po dlouhých nákopech a následné důrazné hře, jejich střely však naštěstí postrádaly buď přesnost nebo důraz.

 

Do druhé půle jsme vstoupily aktivněji a soupeře na cca 15 min. přitlačily před branku.  Z této  aktivity se zrodila i rozhodující situace zápasu. Po rozehrání rohového kopu na krátko zůstal na zadní tyči osamocen Kozel a hlavičkou uklidil míč do sítě. Toto vyprovokovalo Zbraslav k větší aktivitě  a do konce zápasu domácím několikrát zle zatopili ať už nebezpečnýmy střelami či nepříjemnými centry které musel řešit domácí brankář. Naštěstí se vše obešlo bez úhony a domácí mohli slavit hodně utrápené vítězství.

 

vko