Mokrá - Horákov - Ořechov 1:6 (0:4)

branky: Hrdlička 2, Kozel 2, Duša, Bartoněk

 

sestava: Kopečný - Stehlík, Mach, Machát (30.Kazda), Slaný - Hrdlička,Solomon (20.Fiala), Ryšavý (60.Hrdina), Bartoněk - Duša, Kozel

 

zápas byl prakticky rozhodnut ještě dříve než začal. Zatímco Ořechov přijel kompletní s 5 náhradníky, domácí dávali sestavu horko těžko dohromady a dokonce se cca 20 min. muselo čekat až přijede brankář.

První branku vsítil Ořechov v době kdy na tabuli svítila pořád ještě první minuta. Kozel na spojnici velkého vápna a koncové čáry vymáchal obránce a předložil Hrdličkovi přesný centr který nebylo možno neproměnit. V 5 min. již bylo 2:0 kdy se obráncům utrh Kozel a samostatný nájezd bezpečně proměnil. Na 3:0 zvyšoval ve 12.min opět Hrdlička po akci která se velice podobala té z první minuty. Po čtvrt hodině hry bylo o dělení bodů rozhodnuto a bylo jen otázkou kolik Ořechov soupeři nadělí. Ještě v první půli zvýšil Bartoněk na 4:0 když jeho centr propadl až do branky.

Jediným vážnějším záporem první půle bylo  střídání 2 hráčů vynucené zraněním (Solomon, Machát)

 

Ve druhé půli jsme značně ubrali z tempa a přesnosti, přesto jsme stačily navýšit skore. Nejprve domácí snížily na 1:4 když dorazily neproměněnou penaltu. Prakticky z rozehrání prošel přes půl hřiště slalomem Bartoněk a předložil míč Kozlovy který zvýšil na 5:1. Účet utkání na 6:1 uzavřel v 60.min Duša pěknou hlavičkou do šibenice po přesném centru Ryšavého. Bohužel se ve druhém poločase hráči Ořechova zbytečně uspokojily a místo navyšování skore se spíše věnovali neefektivním a komplikovaným řešením zcela jednoduchých situací. Navíc po zkažené přihrávce často následovala neadekvátní a vzhledem k vývoji zápasu zcela zbytečně podrážděná reakce jednotlivých hráčů.

Nechci výsledek zbytečně podceňovat 6:1 ze soupeřova hřiště je určitě dobrý, na druhé straně ho není třeba ani nijak přeceňovat protože soupeř byl skutečně velice slabý. Doporučil bych se přidržet hesla "Z hrušky dolů". 

vko

 

Diskusní téma: Mokrá - Horákov - Ořechov 1:6 (0:4)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek