Ořechov - Veverská Bítýška 2:0 (0:0)

60. Fiala, 83. Pacek

 

sestava:  Zich - Koplík, Hrdlička, Kališ Pave l(80 Pacek), Polášek - Kališ Viktor, Cihlář Jakub, Panáček, Fiala (87. Dvořák) - Kučera (75 Remuta), Cihlář Zdenek do utkání nezasáhl Lukáš Růžička

 

zasloužená výhra domácích. kteří si byly schopni vypracovat více příležitostí ke vstřelení branky, zatímco hosté měli jedinou v podobě tvrdé střely z trestného kopu kterou dokázal domácí brankář vytáhnou na břevno. Domácí mohly jít do vedení zejména po šancích Fialy a Z. Cihláře, kteří po rychlých akcích po křídle a následných přízemních centrech bohužel pro domácí nedokázali z malého vápna usměrnit míč do odkryté branky. Prvního vychytal golm druhý pak branku netrefil.

Po přestávce se obraz hry nijak zásadně nezměnil. V 55 min se ukázala nová posila Dalibor Panáček střelou do tyče. Zaslouženého vedení se domácí dočkali po hodině hry, kdy v tomto zápase výborný Kuba Cihlář dokázal ještě na soupeřově polovině získat míč a poslat do samosatného úniku Fialu. Tomu špatným vyběhnutím ulehčil situaci brankář hostí kterého s přehledem přehodil. Ze snahy hostí o vyrovnání pramenilo jen několik standartních situací, se kterými si obětavá obrana domácích poradila, Jediným zásadnějším ohrožením domácí branky byla již zmiňovaná dělovka z 28 m. Uklidnění a pečet dělby bodů přinesla 83. minuta, kdy domácí využili poskytnutou výhodu po faulu na Remuty. Střídajícímu Packovi se v samostatném uniku podařilo na dvakrát procedit míč přes brankáře do sítě. Ve zbývajícím čase si již zasloužené vítězství domácí pohlídali.

vko