Ořechov - Zbraslav 0:1 (0:1)

sestava: 

Zich - Hrdlička, Janošek, Koplík - Chyba, Fiala Lukáš, Solomon, Kališ (55. Slaný) - Cihlář Zdeněk (46. Staněk), Inwald, Cihlář Jakub

utkání které mohlo definitivně rozhodnout o osudu obou soupeřů co se týká účinkování v příští sezoně, lépe bohužel zvádli hosté i když jedinou branku vstřelili více než šťastně po hrubce domácího golmana. Domácí mohli skore vyrovnat ve druhé půli ale buhužel v největší šanci dokázali hostující obránci ztečovat střelu mladého Cihláře pouze na tyč. Po konečném hvizdu tak Ořechovu nezbylo než začít vzívat všechny božstva. Nejprve přišla dobrá zpráva z Babic kde domácí odsoudili k sestupu Ivančice B po výhře 5:1. V nedělním odpoledni se zrak Ořechovských upínal na 4 utkání. Nakonec k záchraně pomohla výhra Rosic B a v souběžně hraném zápasu prohra Křenovic na domácím hřišti.

Po špatném podzimu přišlo výrazné zlepšení na začátku jarní části, kdy se po několika dobrých zápasech a výsledcích zdálo že Ořechov by neměl mít se záchranou problém, bohužel se však výsledkově nezvládli poslední 4 domácí zápasy (pouze 2 x remíza) a tak se opět zabředlo do bahna.

Budiž toto dostatečně velkým ponaučením pro všechny. V dosavadní 81 leté historii se nestalo aby Ořechov hrál nižší soutěž než OP a letos tomu opravdu scházel jen chlup a byly jsem tam.