Podolí - FKO 0:3 (0:0)

branky: 48.Koplík, 55 Kašparovský, 81 Staněk

sestava FKO: Kopečný - Šmída, Hrdlička, Staněk, Slaný - Bartoněk, Vaněk, Koplík, Fiala - Kučera (83. Karásek), Kališ (46. Kašparovský)

do utkání nezasáhl Zich

Ořechov přijel do Podolí s respektem k domácím nicméně také s odhodláním bodovat. 

Domácí zahrozili v 10. min kdy se uvnitř pokutového území uvolnil domácí útočník a z úhlu nastřelil tyč. Do dobrých střeleckých pozic se domácí borci dostali během první půle ještě třikrát, vždy však před umístěním volili razanci a tak střely trefovaly uprostřed brány stojícího brankáře. Ořechov hrozil z rychlých brejků a za zmínku v prvním poločase stojí střela Kališe která z rohu vápna těsně míjela vzdálenější šibenici a únik Vaňka, kterému v zakončení před samotným brankářem na poslední chvíly zabránil obránce.

Do druhé poloviny zápasu vstoupil Ořechov koncentrovaněji a dokázal využít hned první nabídnutou šanci. Po rychlém protiútoku, kdy domácí nedůrazně odvrátili první centr se míč napodruhé odrazil k volnému Koplíkovi. Domácí patrně nevěděli jaký "dynamit" se skrýva v jeho levačce. Na vápně mu nechali asi 7 sekund na seřízení mířidel a bylo to 1:0 pro Ořechov.

Podolí nepříznivý výsledek vyprovokoval k otevírání zadních řad a toho dokázal v brzké době využít střídající Kašparovský. Na levé straně si pohrál s domácím obráncem, brankáře klamným pohybem poslal na nákupy a střelou na přední tyč zvýšil na 2:0. Ořechov se uklidnil, koncentrovaně vykrýval prostory při bránění a díky rychlým brejkům které se nabízeli díky tomu, že domácí zádáci v této části nestíhali mohli hostující útočníci skore ještě navýšit. V dobrých pozicích byl zejména Kučera. Domácí se sice snažili o nějaký tlak ale tento byl víceméně platonický kdy střely byly z nepřipravených pozic a Kiopečný v bráně Ořechova vážněji zasahovat nemusel. Ořechovskou bránu nejvážněji ohrozil v tomto zápase oslavenec Zbyněk Fiala (25), který svým "dobře" mířeným obraným odkopem nastřelil ze dvou metrů tyč. Definitivní podobu výsledku dal Staněk, který zcela nekrytý umístil z penalty hlavou Vaňkův centr za záda domácího golmana. Po té se utkání víceméně dohrávalo bez váznějších situací na obou stranách.

Díky tomu že Ořechov dokázal být ve druhém poločase výrazně produktivnější něž domácí když vstřelil tři branky tak bral zaslouženě všechny body do Ořechova

vko

 

 

 

Diskusní téma: Podolí - FKO 0:3 (0:0)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek