Senorady - "A" 1:2 (1:0)

sestava: Zich - Šmída, Hrdlička, Staněk, Polášek (75. Karásek) - Hrdina. Vaněk, Fiala, Bartoněk (46. Kašparovský) - Kučera, Kališ

do utkání nazasáhl připravený Kopečný

 

Sestava proti minulému zápasu doznala hned několik změn (chyběli Koplík, Remuta, Ryšavý, Kocián, dlouhodobě Slaný). Domácí kteří v předchozím zápase přišli o vítězství v samotném závěru si sice s rozcvičením velkou hlavu nedělali ale paradoxně to byly oni, kdo v prvním poločase určovali obraz hry. Hned od začátku si vytvořili územní převahu kterou zúročili už v 10. minutě. Čtyřicet metrů před brankou si převzal domácí útočník míč lehce prošel kolem 4 hostujících obránců až před brankáře a s přehledem skóroval. Hned za 2 minuty se po podobné akci dostal opět k zakončení další domácí hráč, tenrokrát však nastřelil Zicha v bráně Ořechova. Domácí se na menším hřišti prosazovali v soubojích zejména díky většímu důrazu což v tomto utkání na ořechovské mladíky dlouho platilo. Jedinou šanci si Ořechov v první půli vytvoři ve 20. minutě po akci Kališe s Vaňkem. Ten si na velkém vápně narazil a mohl z 12 metrů střílet, bohužel jeho pokus zlikvidoval brankář.

I když bylo v už tak malé kabině hostů po promluvě trenéra hodně ještě více "těsno" výrazněji se obraz hry po přestávce nezměnil. Prvních deset minut bylo opět ve znamení převahy domácích a několika jejich střeleckých pokusů a standartních situací. Na malém vápně se před odkrytou brankou ocitl střídající hráč. Bránu však "borec na konec" netrefil a domácí toho mohli na konci litovat. Obrat ve vývoji se začal projevovat zhruba po hodině hry, kdy jakoby domácím začalo lehce "dokapávat". Ořechovští se dokázali na delší čas usadit na polovině soupeře, z čehož pramenila i možnost ohrožení branky.V 75. min po serii několika rohů a trestných kopů dokázal na hranici malého vápna uskákat několik soubojů Staněk, odražený míč se dostal k Hrdličkovi a ten jej usměrnil do brány.

Domácí se vzpomínkou na poslední zápas znervozněli a stále více je zaměstnávala diskuze s hlavním rozhodčím, ke kterému měli stále častěji připomínky.

Když už se zdálo že zápas dospěje k remíze, byl v 88. minutě faulován Fiala před hranicí velkého vápna, následný přímý kop Staňka dokázal domácí brankář pouze vyrazit. U míče na malém vápně byl první Fiala a nekompromisní ranou do šibenice dokonal obrat. Domácí se ještě dostali k několika zoufalým nákopům ale na vyrovnání již prostor nezbyl.

Ke třem bodům nám v tomto zápase pomohlo i svým dílem štěstí, ale to jak známo přeje připraveným.

 

vko

 

Diskusní téma: Senorady - "A" 1:2 (1:0)

:-)

dobré ráno všem co se zúčastnili akce "komu nejvíc svítí oči"
Respekt za účast

Jo a Kaldo a Martine ještě jednou vše nejlepší

Přidat nový příspěvek