TJ Oslavany - FK Ořechov 2:1 (1:1)

branka: 15 Kališ

sestava:

Zich . Hrdlička, Solomon, Koplík - Fiala, Vala - Staněk (65. Balaja), Vaněk, Kališ - Chyba, Cihlář J.

do utkání nezasáhli : Čížek, Růžička

 

Zbytečná ztráta bodů se soupeřem který sice nebyl lepší ale trestal naše chyby. Ořechov si opět trestuhodně nechal utéct začátky obou poločasů, když inkasoval nejprve v 5. minutě  a potom v 51. minutě po stejných akcích. Domácí jakýmkoliv způsobem posunuli míč na jediného nebezpečného hráče, ten dokázal vybojovat buď roh nebo faul  a z následné standartní situace udeřili. Nejprve z rohu a ve druhém případě z opakovaného centru který si nešťasně do vlastní branky prodloužil Solomon. Ořechov v prvním poločase dokázal poměrně rychle vyrovnat když rychlou akci zakončil chytře přes špatně postaveného brankáře lobem Kališ. Po vstřelené brance měli hosté sice více ze hry a dostali se k několika nadějným situacím, ty však nevyužili a tak domácí dohráli poločas s vypětím sil za nerozhodného stavu.

Díky tomu že Ořechov pustil domácí tým na začátku druhé půle opět do vedení nezbývalo než opět úmorně dobývat branku soupeře. Plynulosti hry nepomohl ani opět velice slabý rozhodčí Vrbka , o jehož citu pro hru a výkladu pravidel silně pochybovali střídavě zástupci obou týmů. Bohužel to však ve druhém poločase byla ze strany Ořechova spíše křeč a když v 85.minutě rozhodčí neuznali branku Ořechova po údajném postavení mimo hry nezbylo než soupeři pogratulovat nejen k zisku 3 bodů ale i k postupu v poháru. Utkání se totiž hrálo zároveň jako 2 kolo poháru OFS.

Pokud si chce mužstvo udržel příslušnost ke špičce tabulky musí se podobných výkyvů vyvarovat a k utkání a soupeřům přistupovat s náležitým respektem a zodpovědností.

vko